zaterdag 8 december 2012

Sneeuwpret en sneeuwpech


De dag begon rustig als elke zaterdagochtend, lekker lang in de pyjama's gezellig onder een dekentje televisie kijken. Noortje zag en vanmorgen zo uit:


Daarna gingen we mee met Jeroen om wat plaatjes te maken in het midden van het land. Jeroen moet daar binnenkort filmen en nu was het prachtig weer dus wilde hij alvast wat covershots draaien. Omdat de sneeuw bij ons in de stad al zo'n beetje verdwenen is leek het ons leuk mee te gaan om tijdens het filmen even het bos in te gaan voor wat sneeuwpret.
Helaas was de lol er snel af want na twee keer de helling af gesleed te zijn bleef het touw van de slee aan Ot's been haken terwijl Noortje de slee net wilde pakken. Ot nam een grote stap en lanceerde de slee recht tegen Noortjes hoofd. Wat een pech. 
Dit is hoe Noortje er later op de middag uit zag. In het ziekenhuis konden ze de wond gelukkig lijmen en met pleistertjes dicht plakken. We zijn alsnog even gaan sleeën en spelen in de sneeuw zodat Jeroen toch nog wat plaatjes kon draaien. Noortje mocht extra lang op de slee en dat maakte een boel goed. Nu maar hopen dat de wond goed geneest.