donderdag 27 februari 2014

naaldvilten


Van mijn moeder kreeg ik een pakketje met wat gekleurde wol en naalden om te naaldvilten. Ik had geen idee wat het was en wat ik ermee moest maar na wat speurwerk op het internet was ik heel wat wijzer en had ik zin gekregen om aan de slag te gaan. Veel kans kreeg ik echter niet want toen Ot doorkreeg wat ik aan het doen was nam hij het werk van me over. Na een uurtje prikken kwam er steeds meer vorm in de wol en aan het einde van de ochtend was de eerste muis nagenoeg klaar. Ot had de smaak te pakken en maakte ook nog een papa muis en een baby muis, hier en daar met wat hulp. Helaas was de wol toen op en de naald gebroken en kon hij niet verder. 

Vandaag kwam de bestelling binnen van Meervilt, ik bestelde daar twee startsetjes met verschillende kleuren wol en genoeg materiaal om tegelijk te kunnen werken want nu wil ik ook wel eens wat leuks maken en Tije en Noortje zien het ook wel zitten. 

Mocht je ook aan de slag willen gaan en wat meer inspiratie willen opdoen kijk dan even op mijn Pinterest bord: Naaldvilten. Of kijk op die van mijn creatieve moeder die nog veel meer leuke links heeft op Pinterest.